convenant

Convenant getekend

Convenant horeca Delft getekend

Op donderdag 19 juni hebben vertegenwoordigers van de Delftse horeca ondernemers, binnenstadsbewoners, de politie en de burgemeester een gezamenlijk Convenant ondertekend. De ondertekening vond plaats op het terras van Café De Oude Jan aan Heilige Geestkerkhof.

"Historisch moment!"

Horeca convenant Delft 2014

Streven naar minder geluidsoverlast. Dat is het doel van het convenant dat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Delft, bewonersorganisaties, politie en gemeente Delft morgen sluiten in café de Oude Jan. “Een historisch moment”, volgens Ed Hoogendijk, voorzitter van de KHN, afdeling Delft.

Bewoners en Horeca pakken gezamenlijk overlast terrasbezoek aan

Beestenmarkt, Delft

Tijdens de commissievergadering van Bestuur, Leefomgeving en Duurzaamheid van 10 september leek het er absoluut niet dat bewonersverenigingen en Koninklijke Horeca Delft het eens zouden worden over de sluitingstijden van terrassen. Een ultieme oproep om gezamenlijk om tafel te gaan zitten heeft uiteindelijk toch succes gehad. Vlak voor de gemeenteraad van 26 september kwam het goede nieuws naar buiten dat horecaondernemers en binnenstadbewoners gezamenlijk de overlast van laat terrasbezoek gaan aanpakken.

Abonneren op convenant